Taller de teatre

Ajuntament de Tàrrega - Fira de Teatre al carrer i Oficina d'Acció Social i Ciutadania - Tàrrega
Taller de teatre

FiraTàrrega i l'Oficina d'Acció Social i Ciutadania depenent de la Regidoria d'Acció Social ofereixen un taller teatral destinat a persones nouvingudes a la ciutat de Tàrrega. Aquest taller, liderat per l’artista hongarès Martin Boross, es convertirà en un espectacle que formarà part de la 34ena edició de Fira Tàrrega.
El taller-espectacle que presentem s’ofereix com un treball de creació col•lectiva. A partir de l’experiència de cadascun dels participants es realitzarà un treball artístic que es presentarà en el marc de Fira Tàrrega. Requereix participació activa, i es mou tant en l’àmbit de la inclusió social com en el de la creació.
Els temes del taller seran "la llar", "la pertinença a un lloc", "el ser estranger", "el ser sospitós" o "el ser un sospitós".
Durant les sessions es realitzarà una recerca interactiva: es compartiran històries i vivències, i s’intentarà integrar tot aquell coneixement previ o capacitats dels participants (capacitats com poden ser cantar, ballar, tocar un instrument, escriptura, dibuix, fotografia, algun esport, etc.) en una narració que mica a mica s’anirà elaborant entre tots.
Es tracta d’un taller obert a tothom on no són necessaris coneixements teatrals.
L'obra que sorgeixi a través del treball dels participants durant els taller es representarà els dies 12, 13 i 14 de setembre de 2014 durant la 34a edició de FiraTàrrega.